Wie zijn wij?

Is een Belgische elektriciteits- en gasleverancier voor particulieren en professionelen.

Is het merk van het filiaal van de Groep Direct Energie in België. Steunt op teams in Brussel en Diegem en op de ervaring van de Groep Direct Energie.

 

Als derde grootste speler in Frankrijk op het gebied van elektriciteit en gas heeft de Groep Direct Energie reeds 1,3 miljoen trouwe klanten weten te overtuigen op de residentiële en de professionele markten, alsook bedrijven en lokale overheden.

Van bij zijn oprichting in 2003 hecht de Groep Direct Energie zeer veel belang aan de

tevredenheid van zijn klanten. In Frankrijk werd het door Viséo Conseil voor het 10ste opeenvolgende jaar bekroond met de titel "klantenservice van het jaar"* in de categorie Elektriciteits- en gasleverancier.

De Groep Direct Energie is een onafhankelijke leverancier die genoteerd wordt op de beurs van Parijs (ALDIR / FR0004191674).
Om hier meer over te weten

 

Met Poweo kiest u voor uw elektriciteit en uw gas voor de grootste onafhankelijke leverancier in Europa die zijn succes sinds meer dan tien jaar dankt aan zijn technische expertise, zijn uitmuntende klantenzorg, zijn capaciteit om te innoveren en zijn concurrentiële aanbod.

 

Het kwaliteitsengagement naar onze klanten werd bekrachtigd in de ondertekening van het consumentencharter van de federale overheid.
Ontdek het Akkoord dat de consument beschermt.

Met de keuze voor Poweo voor uw elektriciteit en uw gas, kiest u voor een eenvoudig aanbod, een duidelijke factuur en een klantendienst die naar u luistert.

×
Poweo Le 1er juillet 2014, Direct Énergie s'internationalise et se lance sur le marché belge sous la marque « Poweo by Direct Energie » ou www.poweo.be 0800 291 91 http://groupe.poweo.be/fileadmin/templates/img/logo-belgique.svg